MENGAPA ONEXOX JADI PILIHAN?

Simkad onexox adalah plan simkad murah, jimat, internet kelajuan tinggi dan mampu menjana income harian @ sampingan tanpa henti, pilihan no.1 di Malaysia.

INTERNET BERKELAJUAN TINGGI

Tiada catuan dalam kelajuan data internet & langganan data paling murah di pasaran berbanding telco-telco lain.

TEMPOH SAH PERCUMA 28 BULAN**

Khas kepada user prepaid mereka yang kekalkan no lama (MNP) atau tertakluk kepada syarat tawaran dari masa ke semasa.

PELUANG JANA PENDAPATAN

Satu2nya Telco yang menawarkan peluang niaga/kerjaya dengan modal yang sangat kecil,.. terbuka kepada mereka yang berumur 18th ke atas.

DEALER KAMI

Hubungi dealer2 kami atau penaja anda untuk pencerahan dan mendapat maklumat tepat dan terkini.
Mohd Harris

Mohd Harris

Area Distributer Onexox

Senang niaga, hanya ajak oarang jimat,.. Siapa tak mau jimat kan kan?..

Nor Aliyana

Nor Aliyana

Dealer Onexox

Hari2 duit masuk,.. tak kita di mana user2 saya topup,.. Best kan,.. tidur pun duit masuk,..

Mohd Luqman

Mohd Luqman

Dealer Onexox

Boleh call sampai lebam,.. Unlimited call ke semua rangkaian,. Data, sms tak habis carry forward,.. Hanya RM59 sebulan,.. Wooow

Pn Rosnah Darus

Pn Rosnah Darus

Pengguna Onexox

Sangat jimat,.. mana nak cari call 9sen/min Data murah,... tak habis tak BURN

APA KATA PENGGUNA ONEXOX

Berikut adalah sebahagian dari testimonial dari kami
Zamri Ismail

Zamri Ismail

Dealer Onexox

Jom bertukarlah ke ONEXOX. ada 2 plan, PREPAID & BLACK - tiada kontrak. tiada cas tersembunyi call hanya RM 0.09 shj ke semua rangkaian, bayar apa yang kita guna sahaja. Data call sms semua carry forward coverage celcom, nak tahu lebih detail hubungi kami

Dahlan Ishak

Dahlan Ishak

Dealer Onexox

Bermula dengan saja2 nak cuba simkad Onexox,.. selepas cuba seminggu saja terbukti amat jimat... Terus mohon jadi Sub Dealer - modal ciput je... Tak terfikir, selepas 6 bulan terus cipta 4 angka sebulan. Alhamdulillah.

Faizal Bin Bolhi

Faizal Bin Bolhi

Dealer Onexox Sibu

kalau mahu berjimat n mahu simkad murah jom tukar ke onexox.kalau mahu tambah pendapatan tiap2 bulan boleh terus jd sub dealer.kita dapat tengok pendapatan pasif tiap2 bulan.boleh tengok perbezaan antara onexox dan telco lain.

HUBUNGI KAMI

Dapatkan maklumat yang tepat & terkini
ONEXOX SDN BHD (1072886-D)
Lot 5.2, 5th Floor, Menara Lien Hoe,
No.8, Persiaran Tropicana,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.
Laman Webs: www.onexox.my
Call/wassap:
Admin onexoxmalaysia.com 0134646186

HUBUNGI KAMI